Je kunt mensen niet alles voor de voeten werpen. Alhoewel….? Het maakt niet uit. Ik twitter even minder; vandaar dat ik vanuit mijn bed liggend verslag doe. Ongecensureerd, lezen op eigen risico. Ik noem het niets voor niets het afvalputje. Even stoom afblazen terwijl het bonken weer terug is aan de linkerkant. *hoofdpijn*

Ik gaap, maar kan niet slapen als een winterslaapbeer met ADHD. Dus verveel ik me te pletter. Als het zo doorgaat schrijf ik gewoon een boek. Een rauw onvervalst verhaal. Zo’n Big Sister is watching you verhaal.

Heb al twee films gekeken vandaag:
The curious case of Benjamin Button
The Ghosts and something with bridesmaids (totally forgotten…..’… Mead’)

Anyway ik probeer de volgende. Het tijdschrift is uit en ik heb het nog steeds benauwd. Gelukkig is het niet iets waar je aan dood kunt gaan. Dat scheelt weer.

Op bed met knalrode ogen en een gezicht dat ik niet goed herken. De spiegel laat het uiterlijk van hoofdpijn zien.

Vandaag deelde ik je mijn wereld – deze warme haast lege wereld – En ik herinnerde me de mensen met maag, kanker, MS, depressie en bedlegerigheid. Opeens lijkt het of mijn leven zich langzaam voor me uitrolde. En ik, ik had het niet in de gaten omdat ik druk was met de ander. Met het bijeenhouden van de kudde. De mijne, geen volgelingen maar kleine schaapjes van kinderen.

Het is tijd om te slapen. De tv in de andere kamer geeft gemengde stemmen. Alsof ze haastig door de avond dwalen. Een fiets klingelt en de auto’s zoeven op het natte wegdek; soms met aanzwellende motor om dan weer haastig te verdwijnen.

Als ik mijn ogen dicht doe heb ik de tijd. Heel veel snerpende en zoevende tijd.

Het is nu dindagochtend heel vroeg. De slaap vertrok even snel als de schielijke nacht. De veelvraat van dromen. En dus schreeuwt mijn lijf om beweging. Alles is in beweging, mijn hoofd mijn armen, mijn benen.

Ik verveel me te pletter, want alles doe ik al. Maar mijn energie kan niet goed wegvloeien. Daar heb ik eenvoudig beweging voor nodig. En die kan ik nu net niet voldoende maken.

It’s the 10th and I feel really bad. I need a lot of sleep.

Leave a Reply

Your email address will not be published.